Image
Top
Navigation

 

Klant / Staffing
Project / Branding

 

“Work Starts Here.”

Z-Staffing, het hr-dienstenbureau dat begin 2016 door Wim Van Cauter en Ilona Stieners volledig ward overgenomen van de Z-Group, zal voortaan door het leven gaan als Staffing. Op zich maar één letter verschil, maar toch gaat er een hele filosofie achter schuil.

Met de naamswijziging wordt de eigen nieuwe koers letterlijk en figuurlijk in de verf gezet.
“We willen nog meer dan tot dusver al het geval was, aandacht besteden aan de manier waarop we met kandidaten en uitzendkrachten omgaan,” zegt CEO Wim Van Cauter. “Door hen uitstekend te informeren over de jobinhoud en de verwachtingen van de klant, en door hen via opleidingen helemaal klaar te stomen voor de opdracht, kunnen we de tevredenheid verder verhogen. Dit zowel voor demensen die we uitsturen als voor onze klanten.”

Imagica kreeg de eer de volledige branding te mogen aanpakken. Rond een sterk nieuw logo werd een volledig uniforme en aantrekkelijke stijl ontworpen. Naamkaartjes, briefhoofden, offertemappen, digitale sales presentaties, bekleding van het gloednieuwe wagenpark, ontwerp van de promoartikelen, … passeerden de ontwerptafel.

www.staffing.works

 

staffing1

staffing6

staffing2

staffing5

staffing4

 

Wenst u meer te weten info omtrent deze opdracht? Droomt u van een gelijkaardige aanpak voor uw merk of bedrijf?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur een e-mail