Image
Top
Navigation

 

BabyWaï_bigline

 

Klant / BabyWaï 
Opdracht / Logo Design • Branding • Stationary • Print Design • Copywriting

Toen ze na een kinderwens van 3 jaar zelf te horen kregen dat ze een zoontje verwachtten, storten ze ze zich op de wondere wereld van baby essentials. Na een zoektocht naar de juiste spullen, beslisten ze dat er nog plaats was voor een online babywebshop die een totaalconcept van babyaccessoires koppelt aan een persoonlijke service.

Imagica tekende voor de volledige branding van BabyWaï.
Ouders en ondernemers Pieter en Katja: “We willen een aangename shoppingervaring creëeren en die sfeer uit zich ook in onze naam en huisstijl.  Na een lange denkoefening, waar vele van onze vrienden vrolijke avonden hebben over geredetwist, kwam de naam Babywaï uit de mouw. Babywaï wil net zoals het tropische eiland Hawaï een paradijs zijn voor bezoekers, van waar dan ook ter wereld, waarbij een totaalbeleving centraal staat. Het Babywaï logo toont de combinatie van een ooievaar met palmboombladen aangevuld met zachte kleuren voor een unieke identiteit. Babywäi is overigens geregistreerd en erkend als uniek merk in de Benelux.”

 

babywai1

Schermafbeelding 2018-05-25 om 06.01.35

babywai3

 

“Topcreatieveling met dito service, een aanrader!”
Pieter Thys
Zaakvoerder, BABYWAÏ

 

Wenst u meer te weten info omtrent deze opdracht? Droomt u van een gelijkaardige aanpak voor uw merk of bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur een e-mail